Antrenor personal de fitness

Educatie

“An investment in education pays the best interest”

Salut! Ma bucur sa iti pot povesti un pic despre pregatirea mea profesionala care ma ajuta atat de mult in a te indrepta spre un lifestyle mai sanatos din mai multe puncte de vedere.

Dupa aproximativ 10-11 ani ca jucator de tenis la diverse cluburi sportive din Bucuresti, mi-am dorit sa raman in aceasta lume dinamica si plina de beneficii si am inceput studiile la “Facultatea de Educatie Fizica si Sport” din Bucuresti, obtinand diploma de licenta in “Sport si Performanta Motrica” ca mai apoi sa obtin diploma de master in “Managementul Activitatilor Sportive”.

In acelasi timp cu ultimul an de master, am continuat perfectionarea mea ca antrenor personal si preparator fizic urmand cursurile “Scolii Nationale de Antrenori din Bucuresti” (C.N.F.P.A.). 

Pe langa aceste scolarizari de baza, am considerat foarte utile cursurile scolii de fitness “Move On” devenind antrenor personal specializat in “Personal Training, Functional Training, Strength & Conditioning si Body Building”. Aceasta specializare imi permite sa folosesc o abordare mai complexa asupra antrenamentelor de fitness. 

Luand in considerare importanta unei bune comunicari in programele de pregatire cu sportivii amatori sau profesionisti, in aceeasi perioada cu F.E.F.S. am profitat de sansa de a studia fenomenul jurnalismului in cadrul Facultatii de Jurnalism din Bucuresti. De-a lungul timpului am mai participat la numeroase cursuri si workshop-uri, deosebit de utile in sfera tenisului si a fitness-ului, pe care le voi enumera mai jos:

 • Advanced Functional Training Instructor (Move On Education)
 • Modulul Psiho-Pedagogic (Nivelul 1)
 • Recuperarea Umarului (Kinetic Recovery Education)
 • Recuperarea Genunchiului (Kinetic Recovery Education)
 • Recuperarea Coloanei Cervicale (Kinetic Recovery Education)
 • Recuperarea Coloanei Lombare (Kinetic Recovery Education)
 • Curs pentru Acordarea Primului Ajutor (Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania)
 • Fizio Pilates 1&2: Pelvic Girdle, Shoulder Girdle and Spine Workshop (Move On Education)
 • Communication Skills Workshop (Move On Education)
 • Metabolic Workout Workshop – Level 1 & Level 2 (Move On Education)
 • Nutrition and Physical Activity for Health (Universitatea din Pittsburgh – online)
 • ITF White Badge Chair Umpire Certificate (International Tennis Federation)
 • Psihologia Sportului - Workshop (Asociatia pentru Psihologia Sportului)


Experienta

“Experience is the teacher of all things”

Viata mea sportiva a inceput la varsta de 7 ani pe terenurile de tenis ale “Clubului Sportiv Steaua” unde am fost initiat in tainele sportului alb. La varsta de 14 ani, m-am transferat si am devenit jucatorul frumosului club “C.S. Progresul” care gazduia anual renumitul turneu international “ATP BRD Nastase-Tiriac Trophy”.  Perioada petrecuta in parcul cu platani a fost una plina de experiente memorabile. Ultimele cluburi la care am mai activat in jurul varstei de 18 ani au fost “Tenis Club 2000” si “Sportul Studentesc”.

Dupa incheierea acestor 10-11 ani, am simtit ca vreau sa dau mai departe tot ceea ce am invatat, imbunatatind astfel vietile altor oameni si mi-am pus toata atentia asupra carierei de antrenor de tenis, antrenor personal si preparator fizic. In calitate de antrenor si preparator fizic, am dobandit experienta de a lucra cu copii cu varste dintre cele mai mici, cu juniori care au ca scop o dezvoltare corecta si armonioasa sau care urmaresc performanta si cu seniori care isi doresc insusirea unor obiceiuri sanatoase. Clubul Sportiv Steaua a fost primul club care in anul 2009  m-a gazduit ca antrenor de tenis iar din anul 2012 mi-am indreptat complet concentrarea catre zona de pregatire fizica la diverse cluburi din Bucuresti.

Din postura de antrenor personal si preparator fizic, fac parte din echipa clubului World Class Downtown din anul 2017 si cea a clubui 700 Fit Gym Baneasa din 2022 dar sunt implicat si in alte proiecte/colaborari. Pana in prezent am avut ocazia de a lucra atat cu sportivi amatori (copii, juniori, seniori), cat si cu profesionisti, avand ca obiective reducerea tesutului adipos, corectarea posturii si intarirea core-ului, cresterea masei musculare si dezvoltarea calitatilor motrice prin programe de pregatire fizica generala si specifica.

Antrenor Personal Certificat

In toti acesti ani, am avut ocazia de a lucra cu persoane de tipologii diferite din diverse medii culturale, fiecare persoana avand caracteristici aparte; aceasta experienta mi-a impins limitele din ce in ce mai sus, fortandu-ma la o adaptare si invatare continua ca antrenor personal si preparator fizic.


Cele mai frecvente intrebari si raspunsuri

Care este numarul optim de antrenamente intr-o saptamana?

3 antrenamente/saptamana sunt recomandate pentru rezultate vizibile.

Dupa cat timp pot avea rezultate vizibile?

In mod normal, cu antrenamente de fitness constante si un plan alimentar adecvat, rezultatele incep sa apara de la 3 luni in sus.

Ultimele articole

27 februarie 2022
febra musculara si remedii - championstudio.ro

De ce ai febră musculară după antrenament și la ce remedii poți apela?

După prima zi la sală sau după un antrenament complex în care ți-ai solicitat grupele musculare la maxim, există șanse mari ca a doua zi să […]
27 februarie 2022
3 motive pentru care incalzirea este o etapa esentiala

3 motive pentru care încălzirea este o etapă esențială a unui antrenament reușit

În timpul antrenamentelor de fitness, multe persoane simt că nu au energie și nu reușesc să ducă la capăt exercițiile. Acest lucru se poate întâmpla din […]
20 februarie 2022
Ce trebuie să știi înainte de prima zi la sală?

Ce trebuie să știi înainte de prima zi la sală?

Sportul te ajută să rămâi în formă și să te simți bine la nivel fizic și emoțional. De aceea, este recomandat să faci exerciții cel puțin […]
RECENZII

Nico - Clienti Fitness Tennis Performance
Plec cu zambetul pe buze de la antrenamente si am un vibe bun toata ziua
Nico
Robert - Clienti Fitness Tennis Performance
5 stars! Best personal trainer in Bucharest
Robert
Cristina A. - Clienti Fitness Tennis Performance
Foarte dedicat si un antrenor de fitness care imi cere feedback constant pentru a putea pregati urmatoarele antrenamente
Cristina A.
Noni - Clienti Fitness Tennis Performance
Antrenamente de fitness concepute pentru obiectivele mele. Ne vedem in sala
Noni
Cristina - Clienti Fitness Tennis Performance
Un antrenor personal profesionist care ofera antrenamente complexe si diversificate
Cristina
Alex - Clienti Fitness Tennis Performance
Un program eficient, pauzele prea mici…glumesc :))
Alex
Florin - Clienti Fitness Tennis Performance
 Imi place viziunea lui formata din miscare, mancare dar si un mindset corect. F tare.
Florin
Laura - Clienti Fitness Tennis Performance
Rezultate vizibile cu ajutorul lui Paul (fitness si nutritie). Multumesc!
Laura
Doina - Clienti Fitness Tennis Performance
An excellent trainer with a nice emotional intelligence; he makes you feel strong both physically and mentally. Paul has an individual approach and he is a real pro.
Doina
Oana - Clienti Fitness Tennis Performance
Ma bucur ca l-am cunoscut pe Paul pentru ca imi face ziua mai frumoasa; cele mai potrivite cuvinte pentru a-l descrie ca si antrenor personal…serios, disciplinat si profesionist…si toate acestea se vad in rezultate.
Oana

Open/Close Menu
Telefon Mail
Whatsapp