De ce CS – Antrenor personal fitness

De ce Champion Studio?

 

Champion Studio reprezinta promovarea unei viziuni holistice asupra antrenamentelor de fitness, programelor de pregatire fizica sau celor de recuperare. Cand spun acest lucru ma refer la o abordare diferita din partea antrenorului personal, aceasta abordare fiind construita in jurul mai multor elemente: “MOVEMENT, NUTRITION, MINDSET” sau “CHAMPIONS TRIANGLE”.

Pe parcursul calatoriei catre un anume obiectiv, mentalitatea joaca un rol vital dar multe persoane nu considera o prioritate acest aspect; de aceea vreau sa subliniez importanta unui mindset de invingator pe care un antrenor personal sau un preparator fizic il pot transmite unui sportiv amator sau profesionist prin anumite metode. Devenim ceea ce gandim. Intotdeauna, o gandire corecta va crea un cadru mult mai bun pentru atingerea oricarui obiectiv. Motivatia este foarte importanta si trebuie sa existe pentru a-ti dori cu adevarat un anume lucru dar DISCIPLINA face diferenta pentru ca duce la IMPLEMENTAREA actiunilor specifice atingerii acelui obiectiv. In acest fel, OBICEIURILE SANATOASE incep sa isi faca aparitia in stilul nostru de viata. 

Un alt aspect pe care vreau sa il evidentiez prin Champion Studio este INTELIGENTA EMOTIONALA. Aceasta ajuta enorm de mult la cunoasterea de sine si a celorlalti cu care trebuie sa formezi o ECHIPA SOLIDA. Anii petrecuti in sport ca antrenor personal si preparator fizic mi-au dovedit ca o inteligenta emotionala avansata este o unealta excelenta in a “simti” mai bine omul din fata ta si a-i maximiza sansele de reusita. Oamenii creeaza conexiuni si un bun exemplu in acest sens este faimosul jucator de tenis, Roger Federer; dupa atatea turnee castigate si o experienta demna de invidiat si dupa o perioada in care nu a avut antrenor, de ce ar mai fi apelat din nou la un antrenor? MENTALUL simtea nevoia de acest lucru…

Prioritatea mea ca antrenor personal

Integrarea unui mindset sanatos in programele de antrenamente reprezinta prioritatea mea numarul 1 din postura de antrenor de fitness. O mentalitate puternica si prospera sta la temelia unui stil de viata sanatos construit in jurul acelui triunghi al campionilor (movement, nutrition, mind).  Calitatea unui program de pregatire este oferita de acea abordare holistica formata din structura sesiunii, sfaturi nutritionale si starea mindset-ului…nu un singur element, nu doua, ci toate trei!

Asadar, daca ai ajuns pana aici, esti deja cu un pas mai aproape de a lucra impreuna la obiceiurile din viata ta. Te astept cu antrenamente de fitness concepute in functie de nevoile tale, programe de pregatire fizica generala si specifica jocului de tenis, programe de mobilitate/flexibilitate, antrenamente prehab care previn aparitia deficientelor fizice si sfaturi nutritionale…toate acestea in prezenta unei mentalitati de campion. 

Satisfactia mea profesionala consta in rezultatele pe care le obtinem impreuna iar daca pentru tine reprezinta o provocare, pentru mine inseamna o provocare si mai mare. Hai in studioul campionilor!

Cele mai frecvente intrebari si raspunsuri

Ce reprezinta hipertrofia musculara?

Hipertrofia musculara se refera la procesul de crestere in volum a muschilor scheletici; aceasta crestere musculara este puternic influentata de tipul antrenamentelor (volum, intensitate, densitate, frecventa) dar si de planurile alimentare.

Ma pot antrena daca am spondilita anchilozanta?

Da, chiar este indicat sa aveti o rutina de antrenamente adaptate acestei probleme cu ajutorul unui antrenor personal; antrenamentele pentru flexibilitate si mobilitate trebuie sa fie prioritare iar cele de forta sau tonifiere trebuie sa ocupe un procentaj mai mic.

Ultimele articole

27 februarie 2022
febra musculara si remedii - championstudio.ro

De ce ai febră musculară după antrenament și la ce remedii poți apela?

După prima zi la sală sau după un antrenament complex în care ți-ai solicitat grupele musculare la maxim, există șanse mari ca a doua zi să […]
27 februarie 2022
3 motive pentru care incalzirea este o etapa esentiala

3 motive pentru care încălzirea este o etapă esențială a unui antrenament reușit

În timpul antrenamentelor de fitness, multe persoane simt că nu au energie și nu reușesc să ducă la capăt exercițiile. Acest lucru se poate întâmpla din […]
20 februarie 2022
Ce trebuie să știi înainte de prima zi la sală?

Ce trebuie să știi înainte de prima zi la sală?

Sportul te ajută să rămâi în formă și să te simți bine la nivel fizic și emoțional. De aceea, este recomandat să faci exerciții cel puțin […]
RECENZII

Nico - Clienti Fitness Tennis Performance
Plec cu zambetul pe buze de la antrenamente si am un vibe bun toata ziua
Nico
Robert - Clienti Fitness Tennis Performance
5 stars! Best personal trainer in Bucharest
Robert
Cristina A. - Clienti Fitness Tennis Performance
Foarte dedicat si un antrenor de fitness care imi cere feedback constant pentru a putea pregati urmatoarele antrenamente
Cristina A.
Noni - Clienti Fitness Tennis Performance
Antrenamente de fitness concepute pentru obiectivele mele. Ne vedem in sala
Noni
Cristina - Clienti Fitness Tennis Performance
Un antrenor personal profesionist care ofera antrenamente complexe si diversificate
Cristina
Alex - Clienti Fitness Tennis Performance
Un program eficient, pauzele prea mici…glumesc :))
Alex
Florin - Clienti Fitness Tennis Performance
 Imi place viziunea lui formata din miscare, mancare dar si un mindset corect. F tare.
Florin
Laura - Clienti Fitness Tennis Performance
Rezultate vizibile cu ajutorul lui Paul (fitness si nutritie). Multumesc!
Laura
Doina - Clienti Fitness Tennis Performance
An excellent trainer with a nice emotional intelligence; he makes you feel strong both physically and mentally. Paul has an individual approach and he is a real pro.
Doina
Oana - Clienti Fitness Tennis Performance
Ma bucur ca l-am cunoscut pe Paul pentru ca imi face ziua mai frumoasa; cele mai potrivite cuvinte pentru a-l descrie ca si antrenor personal…serios, disciplinat si profesionist…si toate acestea se vad in rezultate.
Oana
Programeaza o sedinta acum!    Open/Close Menu
    Telefon Mail
    Whatsapp